آشپزی-با-گوردون-رمزی

79 ویدیو

مدت دوره: 0 ساعت و 0 دقیقه

استیک با فلفل تند و شیرین

00:00:00

رایگان

در این ویدیو نحوه طبخ استیک با فلفل تند و شیرین را آموزش خواهیم داد. مواد مورد نیاز برای این غذا عبارتند از فلفل دلمه‌ای، پیاز، شکر، سرکه قرمز، فلفل تند، ریحان تازه، آویشن تازه، کره و تکه‌های گوشت. ابتدا سس فلفل را تهیه و سپس استیک را آماده می‌کنیم و با سس مخصوص در ظرف قرار می‌دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

نمایش سریالی ویدیو:

دوره های مشابه:

آشپزی-در-خانه

آشپزی-در-خانه

تعداد ویدئو: 254

در دوره ویدیویی «آشپزی در خانه» با ما همراه باشید. آشپزی از آن دسته هنرهایی است که بدون شک همه ما در طول زندگی خود حداقل یک بار آن را تجربه کرده‌ایم. به طور کلی تعریف آشپزی را می‌توان هنر تبدیل خوراکی‌های خام به انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه دانست. کسانی که آشپزی کرده‌اند به خوبی می‌دانند که این هنر برخلاف نظر برخی از افراد بسیار شیرین و لذت‌بخش بوده و آن قدرها هم پیچیده و حوصله سر بر نیست. مهم‌ترین و اصلی‌ترین پایه آشپزی مهارت و تبحر آشپز است که به طور مستقیم می‌تواند در رنگ، بو و طعم غذا مؤثر باشد. در واقع این آشپز است که با بهره‌گیری از هنر خود به غذا طعم و مزه می‌دهد و به آن رنگ و لعاب می‌بخشد. امروزه هر نقطه از دنیا فرهنگ غذایی مخصوص به خود را داشته و غذاها نیز براساس ذائقه مردمان همان ناحیه طبخ می‌شوند. این تنوع غذایی سبب شده که بسیاری از افراد به خصوص خانم‌ها به یادگیری و تهیه غذاهای مختلف روی آورند. برخی از خوراکی‌ها در سراسر دنیا از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند و طرفداران بسیاری دارند. از جمله آنها می‌توان به سالاد ماکارونی، قارچ شکم‌پر، سوپ سبزیجات، پای سیب، پودینگ برنج خامه‌ای و ترایفل شکلاتی اشاره کرد. در این مجموعه طرز تهیه انواع پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر آموزش داده شده است. با مشاهده این ویدیوها به آسانی و با صرف زمان اندکی می‌توانید این غذاهای خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده و یا دوستانتان از خوردنشان لذت ببرید.

مدرسه-آشپزی

مدرسه-آشپزی

تعداد ویدئو: 160

در دوره ویدیویی «مدرسه آشپزی» با ما به دنیای رنگارنگ و پرشور آشپزی قدم بگذارید. آشپزی به عنوان یک هنر و البته برآورده کننده یکی از نیازهای ضروری انسان یعنی نیاز به خوراک از دیرباز به اشکال مختلف وجود داشته است. با گذشت زمان و افزایش آگاهی در رابطه با فواید مواد غذایی مختلف، تنوع و گستردگی در انواع وعده‌های اصلی، دسرها و ... به وجود آمد و به تدریج در سراسر جهان گسترش یافت. امروزه با توجه به سرد یا گرم بودن طبع انواع مواد و ارزش غذایی متفاوت آنها، سعی می‌شود مواد مختلف با طبع‌های گوناگون در کنار یکدیگر در تهیه یک غذا به عنوان تعدیل کننده مد نظر قرار بگیرند. با توجه به تنوع ذائقه‌ها در سراسر جهان مردم ملل مختلف هر یک با طبعی خاص غذاهای ویژه خود را دارند. به عنوان مثال مکزیکی‌ها و هندی‌ها به داشتن غذاهای تند، کره‌ای‌ها به غذاهای بخارپز و ایتالیایی‌ها به استفاده از انواع مختلف سس‌ها در کنار غذاهای خود شهرت دارند. در ویدیوهای آموزش آشپزی پیش‌روی، دستور پخت انواع مختلف نان، سالاد، سوپ، سس و استاک و همینطور وعده‌های غذایی اصلی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. در ادامه امیدواریم از تماشای این دوره جذاب نهایت لذت را ببرید.

آشپزی-با-گوردون-رمزی

آشپزی-با-گوردون-رمزی

تعداد ویدئو: 79

در دوره آموزشی «آشپزی با گوردون رمزی» طرز پخت انواع غذا‎های لذیذ و همچنین نکات مهم در خصوص آشپزی را فرا خواهید گرفت. گوردون رمزی سرآشپز مشهور اسکاتلندی در تاریخ 8 نوامبر 1966 متولد شد. این آشپز خبره در ابتدای دوران نوجوانی همانند بسیاری از هم‌سن و سالان خود به فوتبال علاقه پیدا کرد و به موفقیت‎های نسبی نیز دست یافت؛ اما مصدومیت مانع از ادامه انجام آن به صورت حرفه‌ای شد. پس از این اتفاق تلخ، گوردون به دنیای آشپزی علاقه‎مند گردید و پس از گذراندن دوره‎های آموزشی به عنوان سرآشپز اقدام به تأسیس رستوران‎های زنجیره‎ای خود نمود. البته وی با حضور در برنامه‎های تلویزیونی مختلف به شهرت فراوانی دست یافت و خلق و خوی خاصش نیز باعث تمایز این آشپز حرفه‎ای از سایر هم‎رده‎هایش شد. کابوس‎های آشپزخانه‌ای رمزی، استاد آشپز، استاد آشپز نوجوان و... برخی از برنامه‎های پربیننده تلویزیونی گوردون رمزی است که در آنها تمامی نکات و ترفندهای آشپزی را به علاقه‎مندان آموزش می‎دهد. ما هم در این دوره ویدیویی و با گردآوری مجموعه‎ای از ویدیوهای گوردون رمزی قصد داریم تا شما عزیزان را با فوت و فن‎های آشپزی آشنا نموده و در کنار کسب مهارت، لذتی فراموش نشدنی از آشپزی را برایتان به ارمغان آوریم. در انتها از شما مخاطبان گرامی دعوت می‎کنیم همراه با ما به تماشای ویدیوهای این دوره بنشینید.